top of page

Nyheder

Danish Spring 2017

En lille flok kaniner, ungdomsløbere og voksne var i weekenden 25. - 26. marts taget til Danish Spring i Harager Hegn og Grib skov.

Der var perfekt vejr til to o-løb i skoven, så humøret var højt. Arrangørerne havde præsteret nogle fine baner med gode udfordringer.

Alle løbere havde fine løb i skoven. Der var flere gode placeringer i forskellige klasser:

Lørdag (Mellem):

Mads og Iris tog hhv. 1. og 2. placering i Begynder klassen. Alma og Eva fik hhv. 2. og 3. placering i D-10, mens Sofie og Clara fik flotte 4. og 5. pladser i D-12.

Søndag (Lang):

Mads og Iris tog hhv. 1. og 2. placering i Begynder klassen. Alma og Eva fik hhv. 2. og 4. placering i D-10, mens Sofie nåede en flot 5. placering i D-12.

Alle overnattede i Rubjerghytten ca. fem km fra stævnepladsen. Her bød menuen på chili con carne og brunch til morgenmad. Det kan anbefales, stemningen var høj.

Nogen har bemærket det - en verdensmester fik et billede med hende selv sammen med Mads og Iris.

Billeder fra Danish Spring 2017 kan ses under menuen "billeder".